SUPREME REIKI©

Calea de Transcedere a Karmei si Atingerea Constiintei Divine

Pe măsura trecerii timpului, de când Tatal Ceresc şi-a desăvarşit creaţia prin cununa acesteia, care este fiinţa omenească, a avut loc îndepartarea pe nesimţite, dar permanentă, de Calea care era pregatita pentru oameni. Rătăcirile s-au accentuat datorită dezvoltării ego-ului şi a minţii. Aceste lucruri au condus la statuarea unor concepte şi programe care în timp au căpătat putere şi care astăzi reuşesc să-l ţină pe om departe de ceea ce este menit să fie. Lipsa iubirii, gândirea greşită, dispariţia concepţiei de apartenenţă la un întreg, neînţelegerea relaţiei cu Dumnezeu, diminuarea capacităţii de a comunica cu Acesta şi-au aratat efectele cu care întreaga lume se confruntă astăzi: sănătatea este pe cale de dispariţie, bunăstarea se întâlneşte tot mai rar, speranţa de viaţă scade, viata se umple cu  rezolvarea problemelor, fără a mai rămâne timp şi pentru altceva.

Supreme Reiki îndepărteaza toate efecte negative menţionate şi aduce acele schimbări pentru a reaşeza fiinţa omenească în programul ei cosmic de dezvoltare. Supreme Reiki reprezintă completarea, la un alt nivel, a tuturor terapiilor existente, aducând şi schimbarile interioare necesare vindecării complete şi ireversibile ale tuturor aspectelor vieţii.

Supreme Reiki a apărut ca o revelaţie începută pe Sfântul Munte Athos, ca o necesitate a perioadei pe care o trăim, ca transformare  profundă a constiinţei oamenilor. Transformările în constiinţă conduc la altfel de atitudini şi comportamente, la schimbarea conceptelor şi a conceptiilor despre viaţă, la înţelegerea Intregului din care facem parte, astfel încât sunt înlăturate şi evitate îmbolnăvirile, insuccesul, lipsurile. Supreme Reiki conduce la transformarea interioară a sinelui, încât fiinţa omenească să-şi redobândeasca potenţialul de a fi sănătoasă, de a trăi în abundenţă şi de a fi separată de boli şi de pericole, iar succesul să fie ceva firesc.

Aceasta invăţătură puternică este destinată ridicării nivelului de sănătate, prosperitate şi protecţie a neamului romanesc.

Supreme Reiki are 7 grade, fiecare grad conţinând câte 6 simboluri sau tehnici.

Spre deosebire de celelalte forme de reiki, desfăşurarea acestui curs constituie o iniţiere cvasi-permanentă a caracteristicilor simbolurilor. Fiecare caracteristică va fi iniţiată în timpul predării ei. Dupa prezentarea tuturor caracteristicilor unui simbol se va face o pauză pentru iniţierea şi sigilarea expresă a fiecarui simbol în parte, insotit de calităţile lui. Acest curs va fi predat sub stare meditativă, în care elevii vor intra la începerea cursului.

Primul grad al cursului de Supreme Reiki este singurul nivel de initiere care se adreseaza tuturor persoanelor incepand cu varsta de 15 ani, indiferent daca au mai primit sau nu alta initiere anterior.

 

I. Supreme Reiki Gradul I contine 6 simboluri cu urmatoarele caracteristici principale:

 • Eliberarea de efectele şi de consecinţele nocive ale trecutului;
 • Trăirea în prezent;
 • Eliberarea de frica de viitor;
 • Percepţia prezenţei lui Dumnezeu în viaţa noastră;
 • Readucerea în prezent a şanselor şi oportunităţilor irosite şi nefructificate;
 • Revelarea şi reluarea lucrurilor neîmplinite, pentru a ne aşeza în locul pregatit de Dumnezeu pentru noi ;

Pe langă atributele de mai sus, fiecare simbol mai aduce cu sine un număr important de transformări pe care le vom detalia la curs.

Inscrie-te

 

II. Supreme Reiki Gradul II 

Este accesibil doar celor care au primit initierea de Supreme Reiki Gradul I.

Cele 6 simboluri ale celui de-al Doilea Grad au urmatoarele caracteristici principale:

 • Accesarea si utilizarea Supremei Puteri;
 • Accesarea si utilizarea Supremei Vibratii;
 • Realizarea viziunii globale asupra spatiului in care ne desfasuram viata: Planeta Terra;
 • Realizarea viziunii globale asupra timpului: intelegerea unitatii prezent-trecut-viitor;
 • Autointinerirea si stabilizarea varstei alese;

Dintre cele 6 simboluri care alcatuiesc Gradul Doi al Supreme Reiki, cinci sunt inca destinate doar propriei evolutii si nu pot fi aplicate asupra altor persoane.

Inscrie-te

 

 III. Supreme Reiki Gradul III

Supreme Reiki Gradul III este accesibil doar celor care au primit cel putin una dintre initierile de Supreme Reiki (Gradul I sau II).

Toate cele 6 simboluri ale acestui grad se pot folosi si pentru schimbarea vietii altor persoane, nu doar celei a initiatului.

Continutul acestui grad nu se poate dezvalui decat in cadrul cursului si al initierilor. Putem spune doar ca depaseste cu mult tot ceea ce exista in acest moment in domeniul energetic.

 

Inscrie-te